100% elégedettségi garancia
Egyedi, máshol nem kapható ajándékok
Különleges design termékek

Designajandek.hu

Személyes átvételi lehetőség
gyors, nyomon követhető kézbesítés
átvétel pick pack ponton

Garancia

A termékek megfelelő ápolás melett egy egész életen át használhatók.

100% pénzvisszafizetési garancia

A webáruházban megtalálható és minden itt vásárolt termékére 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk. 14 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben nincs teljesen megelégedve valamelyik termékünkkel, küldje vissza azt, és mi azonnal visszafizetjük a teljes vételárat Önnek, az Ön által megadott bankszámlaszámra! Erről a termék átvételétől 14 napon belül dönthet! A pénvisszafizetési garanciát kérdések és magyarázkodások nélkül biztosítjuk Önnek, amennyiben a termék és a csomagolása is sértetlen. Az Ön által a termékért kifizetett pénzt a visszaküldött termék megérkezésétől számított 30 munkanapon belül küldjük meg.

 
Garanciális feltételek - Jótállás

Az Új Vinoservice Kft. webáruháza által a kötelező jótállással értékesített fogyastási cikkekre az alábbi garanciális feltételek érvényesek:

 1. A jótállási idő: a 151/2003 (IX.22.) sz. korm. Rendeletben a fogyasztói szerződés alapján vásárolt kötelező jótállással értékesített fogyastási cikkekre, a vásárlás napjától számított 12 hónap jótállás érvényes, amelyet a vásárló az Új Vinoservice Kft. üzletében tud érvényesíteni számla vagy blokk felmutatása esetén. Vidéki vásárlás esetén postázva vagy futárral felküldve is intézhető a garanciális javítás. Ez esetben a visszaszállítás költségét a vásárló állja.
 2. A jótállási jogokat a kötelező jótállással értékesített fogyastási cikkekre tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. (Fogyasztó a gazdasági, szakmai tevékenység körén kívül eső célból szerződést kötő személy Ptk. 685.§ d pont)
 3. Amennyiben a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot (számla vagy blokk), úgy a fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet 2.§ alapján.
 4. A jótállási idő a kötelező jótállással értékesített fogyasztási cikkekre fogyasztó részére történő átadás vagy üzembe helyezésre kötelezett termék esetén az üzembe helyezés napjával kezdődik.
 5. A készülék meghibásodása esetén a készüléket minden esetben a címre kell beszállítani.
 6. Ha a kötelező jótállással értékesített fogyastási cikk a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül meghibásodott az Új Vinoservice Kft. webáruház a fogyasztó kívánságára köteles azt kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás nem rendeltetésszerű használatból keletkezett.
 7. Jótállási igény nem érvényesíthető: a) A rendeltetés ellenes használat, átalakítás, hibás vagy szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, nem szakszerű beüzemelés, elemi kár vagy egyéb nem gyártási eredetű meghibásodás esetén. b) Karbantartási-tisztítási munkák esetén. c) Nem az Új Vinoservice Kft. szervíz által a fogyasztási cikken végzett bárminemű beavatkozás esetén. d) A kopó alkatrészek rendeltetésszerű használatából eredő kopása esetén. e) Amennyiben a gyári szám vagy a zárjegy rongált, hiányos vagy módosított.
 8. A készülék üzembe helyezése és beállítása nem tartozik a jótállási javítási kötelezettségek körébe.
 9. A hosszú ideig és nem megfelelő körülmények között történő tárolás az elektronikus fogyasztási cikk műszaki állapotának romlását idézheti elő. Ez esetben a készüléket üzembe helyezés előtt át kell vizsgáltatni a biztonságos üzemeltetés érdekében. Az átvizsgálás költsége szintén nem tartozik a jótállási kötelezettség körébe.
 10. Jótállásra, szavatosságra vonatkozó szabályok, rendeletek: 151/2003. (IX.22) Korm. Rendelet, Ptk. 685.§ e) pont: Ptk. 305.§-311/A-ig; 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet. Korm. r 4. §(1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtás esetében pedig, amikor a szerződést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3.§ szerint tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. (5) Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru viszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli.
 11. Amennyiben a terméket 30 napon belül az Új Vinoservice Kft. nem tudja javítani, úgy csere igényelhető!

Felhívjük Tisztelt Vásárlóink figyelmét, hogy * őrizzék meg a fizetési bizonylatot(számlát) * készülékek használatba vétele előtt feltétlenül olvassák el a kezelési útmutatót!

Designajándék

Egyedi, különleges design ajándékok, praktikus konyhai és elegáns boros kellékek, időtálló fürdőszobai kiegészítők kiváló minőségű rozsdamentes acélból.

Open:

Phone: 06 1 302 3218

Eötvös u. 26/b pinceszint, Budapest, Pest, HU

Designajándék Designajándék 06 1 302 3218 info(@)designajandek(.)hu