100% elégedettségi garancia
Egyedi, máshol nem kapható ajándékok
Különleges design termékek

Designajandek.hu

Személyes átvételi lehetőség
gyors, nyomon követhető kézbesítés
átvétel pick pack ponton
Locsolókanna - M
  • Locsolókanna - M
  • Locsolókanna - M
  • Locsolókanna - M

Locsolókanna - M

Ajándékötletek
{ raktáron - kiszállítás 1-2 napon belül }

Cikkszám: 65208

Márka: Blomus

Design: Aguo

Garancia: 1 év

Ár: 46.530,- Ft

MENNYISÉG:
TERMÉKLEÍRÁS

Méret: ↑ 30 cm // → 45 cm // ø 16 cm // 3 l

Anyag: rozsdamentes acél - matt

Blomus rozsdamentes kerti dekorációkat felhasználva rengeteg megoldás kínálkozik a  gyönyörű kert és a terasz hangulatos kialakítására. A rozsdamentes acélból készült német minimál kerti kiegészítők kiváló minőségűek, nem károsítja őket a csapadékos időjárás, UV-sugárzás. A látvány nem a mennyiségen múlik, hanem sokkal inkább azon, hogy a növények és kerti tárgyak harmonikus képet alkossanak. 

Ez a kanna 3 méretben is elérhető. Alkalmas kerti növények locsolására elsősorban kültéren (méretéből adódóan). A Blomus nagyobb vagy apró méretű locsolókannáinak és növényspriccelőinek esztétikus és formatervezett kidolgozása biztosítja, hogy nemcsak használati tárgyak, hanem dekoratív kiegészítői lesznek kertednek, teraszodnak vagy lakásodnak.

A rozsdamentes acélok – így a szélforgó, madáretető/itató, növénytartó, locsolókanna –  tisztítására és ápolására különösen oda kell figyelned, ha valóban hosszú időn át szeretnéd használni a terméket. Fontos, hogy az inox felületeket rendszeresen, megfelelő időközönként, kifejezetten erre alkalmas tisztítószerekkel ápold, tisztítsd!

Designajándék

Egyedi, különleges design ajándékok, praktikus konyhai és elegáns boros kellékek, időtálló fürdőszobai kiegészítők kiváló minőségű rozsdamentes acélból.

Open:

Phone: 06 1 302 3218

Eötvös u. 26/b pinceszint, Budapest, Pest, HU

Designajándék Designajándék 06 1 302 3218 info(@)designajandek(.)hu